onsdag 23 maj 2012

SEMIFINAL 1 TANKAR.

Igår körde Eurovision Song Contest 2012 igång, vilket ni knappast missat med tanke på att bloggen är överbelastad med personliga favoriter osv. Låtarna i gårdagens semifinal var absolut inte de bästa, men ger ändå beröm till Azerbaijan som ställt till med en fin och lyckad show!

Igår lyckades också mina två personliga favoriter vidare. Verkligen jätteroligt då Ungern gick vidare, med tanke på det fina budskapet i låten!
Dock blev jag ändå väldigt besviken på flera av låtarna och speciellt sångarna, som flera gånger verkligen inte hade röst i samma grad som i de officiella låtarna. Men det är väl så det brukar bli.
Också  synd att det inte räckte till för Finland, med tanke på att Pernilla var en av de få artister som faktiskt sjöng rent och lät som i den officiella låten & och dessutom vågade vara sig själv.
Jättefin insats av Pernilla och ett stort steg att Finland, för andra gången i rad, sänder iväg en finlandssvensk att presentera Finland i ESC!



1 kommentar:

  1. SV: tack så mycket! Din blogg var himla fin den med! älskar molnen :D .. GAH! Vad glad du gör mig! Den finaste komplimangen man kan få är att man är äkta! Så himla snällt! För det är ju precis det jag försöker vara :) .. TACK! :D

    SvaraRadera