lördag 19 januari 2013

Vem behöver pojkvän, då man kan sova med sängkvalstren?

Insåg just att jag inte bytt sängkläder. På 2 månader.

2 kommentarer:

  1. Alltså usch. Förlåt, men jag måste säga dehär åt dig. Jag har tyckt att din blogg har varit jättebra,men nu måste jag medje att varje gång jag loggar in och läser den så får jag kvälningar jag vill spy, du är desperat och skriver helt absurda saker. Vart försvann humorn, händelser där du mokar? Tyvärr, blir detta nog antagligen sista gången jag kom hit om det inte blir förbättring.

    SvaraRadera
    Svar
    1. usch, förlåt ja måst säg dehär åt dig. Jag vill bara spy ner på er alla som ska kommentera skit anonymt. Stå för det ni säger istället! Hur sku de va om du sku lämn ett namn efter dig? Eller kanske du bara e en sånde som hatar folk på långt håll och leker trevlig i skolan? Om du äns sku ha vari närvarande och aktivt läst Heidi's blogg sku du väll kanske ha märkt att Heidi faktiskt varit ut å rest väldigt mycket den senaste tiden, jag tror knappast att hon drog med sin egna säng ner till Helsingfors för att sova i den.

      Jag tycker det du skriver är absurt, hela din kommentar. Vad är det Heidi skriver som är så absurt? Tycker inte hon skriver något absurt alls, hon skriver bara om helt vardagliga saker som modebloggare inte täcks skriv om.

      Radera