fredag 21 september 2012

ÄNDRINGAR.

Tjena män. Som kanske några av er märkt, har det ploppat upp en ferrari alias header, på min blogg. Försöker få så mycket annat som möjligt att också ploppa upp också, under dagens lopp.

Headern är inte seriös. Jag vet att bilden är dåligt utskärd, inte i mitten & att mitt huvud ser ut som en äggkartong. Häng med andra ord inte upp er på den. Den är där för humorn skull, ingen annans.

1 kommentar:

  1. Nu kommer jag blogga i detta inlägg en hel del om marknaden,det är intressant läsning så läs! :D

    Kom hem vid 22 tiden (finsk tid) från marknaden :) Hade det jättekul där med min pojkvän <3
    Jag träffade också en massa kompisar och andra bekanta,det var trevligt att prata med dom en stund då jag inte sett dom på ett långt tag.

    På marknaden så gick vi mest runt och kollade på allt vad dom sålde, köpte inget men jag vann en liten hjärtformad mjukis där det står Love you med en fjäril på :D

    När det blev nog mörkt så åkte vi i attraktioner, pariserhjulet, sofforna som går skitfort där det är killar som ger extra fart!! Eftersom det var ingen kö så frågade dom om vi ville ha mera och alla skrek JAAAA och sen sa dom "Kommer de mer ljud av er fför jag hör inte!" så det blev en extra lång åktur och massa skrik. Skitkul :D

    Sen åkte vi i spökhuset, lite läskigt var det när man plötslgit fick snören på ansiktet som kom från ingenstans och sen svängningarna i kolmörkret! Fotade en hel del också så skall ta redigera dom så bilder kommer upp imorgon :)

    SvaraRadera