tisdag 10 juli 2012

ORDINARY REVOLUTION.

Hejsan! Idag har jag varit så lyckligt lottad att jag fått spendera 2 timmar väntandes i bil, på mataffärens parkering. Under de två timmarna insåg jag, hur eländiga människor egentligen kan vara.

En mamma och pojke kommer gåendes till sin bil. Pojken äter en glass som är förpackad i en plastförpackning. Pojken och mamman sätter sig i bilen. Istället för att köra iväg, sätter de sig i bilen och väntar. Plötsligt öppnar mamman bildörren, och plastförpacknignen flyger ut på parkeringen.

De kör inte iväg ännu heller, utan sitter fortfarande och väntar. En kvart senare kommer en flicka och sätter sig i bilen. Någon minut senare, flyger en till plastförpackning ut genom fönstret. Denhär gången är det flickan som utför dådet.

Efter sitt lyckade "skräpa-ner-naturen-projekt" har flickan mage att sitta inne i sin bil, och trycka i sig en enorm glass och en lemonadburk. Bra samvete eller? Några minuter senare stiger pojken ut ur bilden och springer in i mataffären än en gång. En stund senare kommer han tillbaka, med en glass - förpackad i precis samma förpackning som den hans goda förebild till mamma, en kvart tidare kastat ut. Först då, kör de iväg.

Väldigt intressant att skräpet ska kastas ut genom fönstret, då en skräpkorg stod 5 meter ifrån bilen, och de hade haft all tid i världen att kasta skräpet dit, då de ändå hade tid att sitta i 30 min i bilen och vänta. Också otroligt intressant att se hur barnen tar modell av föräldrarna, och då sägs det att barnen håller framtiden i sina händer? Vet inte vad vi tror vi ska få för framtid om dagens barn tror att skräpet hoks poks förvinner bara sådär, som då man spolar i WC:n.

Och då har vi finländare mage att säga att flyktingar och invandrare bara förstör & skräpar ner?
Where the hell is all the sanity at?

En fin mobilbild, redigerad i paint, där både skräpkorgen, längdavståndet och skräpkastarnas bil rymms med! Intressant också att jag lyckades knäppa av bilden just då det första skräpet började flyga ut genom dörren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar