onsdag 17 augusti 2011

THE SECOND.

Även om första skoldagen i gymnasiet igår var helt okej, kändes det rent utav för *piiip* att stiga upp imorse. Som jag en gång läste på en blogg "första gymnasiedagen kändes som himmelriket, andra dagen kände du att du ville hoppa från en bro". Men bäst att bara stiga upp och vara tyst.

Lektionerna idag - okej. Första ordentliga lektionen i form av engelska där vi pratade i småa grupper om varför vi valt just denhär linjen osvosv. Har förövrigt blivit bekant med en massa trevliga människor i klassen.

Hela två lektioner gick till information. Känns helt okej att ha informationstimmar 4 gånger i veckan (då vi bara pratar, typ idag då ena lektionen bestod av att gå igenom vilka redskap som är nödvändiga att ha i penalen...), medan de andra klasserna redan kör på fullt, vrålläser medan vår klass blivit beodrade att "vi funderar på detdär med böckerna senare". Till råga på allt har de andra klasserna redan fått veta vilka dagar de ska ha prov (joo hej, andra skoldagen och det pratas redan om prov för deras del)
Den sistnämda punkten fick mig slutligen övertalad att jag nog valt rätt linje endå, någon som förstår varför?

Förresten, idag har jag börjat läsa franska, ja ni läste rätt.

// den ytterst spontana kursväljaren som går till kurserna lite hur som helst, utan att ha anmält sig - vilket resulterar i att hon får ha en personlig presentation högt i klassen vem hon är & på vilken linje hon går, istället för att anmäla sig till kursen och bara svara "Cést moi" då hennes namn uppropas (och slippa skämma ut sig)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar